Interesse om aan onderzoek deel te nemen?

Heeft u interesse in de zorg voor patiënten met multimorbiditeit? Heeft u zelf twee of meer chronische aandoeningen of bent u wellicht mantelzorger voor een patiënt met twee of meer chronische aandoeningen?

Dan wilt u misschien wel uw kennis en ervaringen met onze onderzoeksgroep delen. Wij zijn regelmatig op zoek naar ervaringsdeskundige die ons kunnen helpen bij ons onderzoek. Actuele oproepen vindt u hieronder aan de pagina.

Mochten er op dit moment geen actuele oproepen zijn voor een actieve deelname aan onderzoek, maar heeft u wel interesse? Dan kunt u graag contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij vragen u om in het onderwerp: “Interesse deelname onderzoek” te vermelden, zodat wij u goed kunnen informeren over de actuele ontwikkelingen omtrent uw mogelijke deelname aan onderzoek.

 

Actuele oproepen

 

Heb je meerdere (chronische) aandoeningen?

Dan hebben we jouw hulp nodig!

We weten inmiddels dat het hebben van meerdere (chronische) aandoeningen, multimorbiditeit of comorbiditeit genoemd, de komende jaren fors gaat toenemen.

Heb je zelf meerdere chronische aandoeningen, dan nodigen we jou uit om de vragenlijst van de Patiëntenfederatie in de link in te vullen. Dit onderzoek gaat over het hebben van meerdere aandoeningen, in hoeverre die elkaar beïnvloeden, en hun invloed op de kwaliteit van leven. En over zorgverleners, regie en regievoering en over de rol en positie van patiëntenorganisaties.

Het onderzoek is specifiek bedoeld voor mensen met meerdere aandoeningen. Is er bij jou geen sprake van meerdere aandoeningen, dan hoef je de vragenlijst NIET in te vullen.

Het onderzoek staat al online en staat tot 1 juli open. Het invullen kost je ongeveer 10-15 minuten. Je kan helaas de vragenlijst niet tussentijds opslaan, dus je zal deze in één keer moeten invullen. Dank alvast voor het invullen!

Mocht je enige onvolkomenheid of een fout opmerken in de vragenlijst, dan graag even bericht via m.degouw@patientenfederatie.nl Dan passen we dat aan.

Hier is de link: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/multimorbiditeit

 

De resultaten van het onderzoek worden in september gebundeld en gaan patientenorganisaties helpen om mensen met meerdere (chronische) aandoeningen beter van dienst te kunnen zijn. We zullen de resultaten graag met je delen.

Dank voor je medewerking daaraan!